Esterataharjoitukset

Pidämme kaikille avoimia esterataharjoituksia joka toinen torstai klo 16 alkaen. Luokkia järjestetään osallistujamäärästä riippuen 60 cm alkaen 120-luokkaan saakka.

Rataharjoitukset ovat tallin omille hevosille maksuttomia. Muilta perimme hinnaston mukaisen maksun, ks. palvelut Rataharjoituksiin tulee ilmoittautua viimeistään edeltävänä maanantaina sähköpostitse osoitteeseen talli@talliwist.fi

Irtohypytys

Järjestämme kaikille avoimia nuorten hevosten irtohypytyksiä kerran kuukaudessa sunnuntaiaamuisin.

Irtohypytys on tallin omille hevosille maksutonta. Muilta perimme hinnaston mukaisen maksun, ks. palvelut.

Irtohypytykseen tulee ilmoittautua viimeistään edeltävänä perjantaina sähköpostitse osoitteeseen talli@talliwist.fi.

irtohypytys
Ratsastustilat

Ratsastuskeskuksessa on maneesi, hiekkakenttä, pöyröaitaus sekä hiekka-, hake- ja nurmipohjaisia tarhoja. Lisäksi laitumia ja ratsastuspolkuja.

lue lisää

talli wist
Koulutusta

Tallimestarillamme Johku Mikkolalla on pitkä kokemus hevosten koulutuksesta. Voit hankkia meiltä ratsutuspaketin tallissamme asuvan hevosen koulutusta tai säännöllistä liikutusta varten.

lue lisää

esterataharjoitus
Valmennusta

Tallin ratsukoille on tarjolla Johku Mikkolan valmennuspaketit kiinteästä kuukausimaksusta ja muiden tallilla käyvien koulu- ja esteratsastusvalmentajien valmennustunnit erillisen sopimuksen mukaisesti.

lue lisää

ratsastuskeskus
Laitumella

Tallin ympärillä on laitumia käytettäväksi ensisijaisesti tallin omille hevosille ja Johkun tallin tammoille ja varsoille. Otamme tilanteen mukaan laumaan myös muita siihen sopivia hevosia ja poneja.