Esterataharjoitukset ja irtohypytys

Rataharjoitukset

Pidämme säännöllisesti kaikille avoimia rataharjoituksia sekä halli- että ulkokaudella osallistujie toivomalla korkeudella. Radan rakentaa kansallinen ja kansainvälinen ratamestarimme Johku Mikkola.

Rataharjoitukset ovat tallin omille hevosille maksuttomia. Muilta perimme hinnaston mukaisen maksun, ks. palvelut. Rataharjoituksiin tulee ilmoittautua viimeistään edeltävänä maanantaina sähköpostitse osoitteeseen talli@talliwist.fi.

Irtohypytys

Järjestämme hallikudella kaikille avoimia nuorten hevosten irtohypytyksiä keskimäärin kerran kuukaudessa sunnuntaiaamuisin.

Irtohypytys on tallin omille hevosille maksutonta. Muilta perimme hinnaston mukaisen maksun, ks. palvelut.

Irtohypytykseen tulee ilmoittautua viimeistään edeltävänä perjantaina sähköpostitse osoitteeseen talli@talliwist.fi.

Ratsastustilat

Ratsastuskeskuksessa on maneesi, hiekkakenttä, pöyröaitaus, nurmipohjainen derbykenttä sekä ratsastuspolkuja.

lue lisää

Koulutusta

Tallimestarillamme Johku Mikkolalla on pitkä kokemus hevosten koulutuksesta. Kuvassa on oma kasvattimme Louis Fino 5-vuotiaiden Racing Trophy -finaalissa.

lue lisää

Valmennusta

Tallimme ratsukoilla on mahdollisuus valmentautua hyvissä olosuhteissa huippuvalmentajien avulla. Järjestämme säännöllisesti myös muille ratsukoille avoimia valmennuksia. Kuva on Hevosurheilu -lehden artikkelista Nina Fagerströmin valmennusklinikasta.

lue lisää

Laitumella

Tallin ympärillä on laitumia käytettäväksi ensisijaisesti tallin omille hevosille ja Johkun tallin tammoille ja varsoille. Otamme tilanteen mukaan laumaan myös muita siihen sopivia hevosia ja poneja.