Ratsastuskeskus

Talli Wist on esteratsastukseen erikoistunut ratsastuskeskus, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet valmentautua ja harrastaa monipuolisesti. Järjestämme säännöllisesti este- ja kouluratsastusvalmennusta ja esteharjoituskilpailuita ja panostamme hevosten hyvinvointiin tarjoamalla hyvät talliolosuhteet, laadukkaat ratsastusalustat ja ammattitaitoisen hoidon.

Ratsastuskeskukseen kuuluu talli, maneesi, hiekkakenttä ja pyöröaitaus, kävelytyskone, hiekka-, hake- ja nurmipohjaisia tarhoja, laitumia sekä ratsastuspolkuja. Väänteenjoen rantaan on lisäksi rakennettu nurmipohjainen derbykenttä.

Tallissa on kahdella eri käytävällä yhteensä 20 tilavaa karsinapaikkaa, 6-8 pihattopaikkaa, pesu- ja kuivatustilat, solarium, kuiva- ja pesukarsinat sekä lepo-, suihku- ja pukutiloja ratsastajille. Jokaisella hevosella on karsinassa ikkuna, joka avautuu tallin suojaiselle terassille, sekä säädettävä tuuletusaukko.

Tallista noin 100 metrin päähän on metsän katveeseen rakennettu tilava lämmitetty maneesi, jossa on vahatun hiekan ja keinokuidun sekoituksesta tehty laadukas pohja. Maneesin yhteydessä on iso hiekkakenttä sekä juoksutukseen ja nuorten hevosten koulutukseen sopiva pöyröaitaus.

talli Wist

ratsastuskeskus

esteratsastus

hevostalli

luontoystävällisyys

Tallin toiminnassa on pyritty ottamaan ympäröivä luonto huomioon vähentämällä kuormitusta lannan kompostoinnilla, tarhojen sijoittamisella joesta poispäin viettäville rinteille ja imeyttämällä valumavedet maahan sekä käyttämällä lämmityksessä maalämpöä.